Learning Solutions & Coaching

Meet the team

Mariana TEST
Learning consultant, coach

My motto is “Happy people build a better world”. As organizational and career advisor I tackle questions related to personal effectiveness, work fulfillment, talent management, career path and mobility.

Violeta
Agile, scrum and team coach

Trusted by many

“Dit was boven mijn verwachting.”

“Dit was precies wat wij nodig hadden.”

“Wij kunnen dit direct toepassen.”

“Ik hoop dat jullie met dit vak doorgaan!”

“Ik denk dat ik nog een paar klanten voor jullie heb!!!”

“Dit was fun en wij waren de hele tijd blij.”

5/5

Feedback Lean Six Sigma

“Ik heb bij Mariana een traject van loopbaancoaching (NL leertdoor) gedaan, omdat ik mij afvroeg hoe lang ik als zelfstandige interessant blijf voor de markt. Mariana is een super leuke vrouw die je al snel een vertrouwd gevoel geeft, kritische vragen stelt en je zelfvertrouwen een boost geeft. De ene keer doet ze dit door kleine opmerkingen en de ander keer door de diepte in te gaan. Leeftijd is dus niet belangrijk. Sterker zij heeft mij geleerd welke meerwaarde je levert ook als je de 50 gepasseerd bent. Er vielen tijdens de gesprekken een aantal dingen samen die het traject voor mij extra waardevol maakte. Mariana was daar één schakel in en zeker geen onbelangrijke. Ik heb haar als een fijne, laagdrempelige en professionele coach ervaren.”

5/5

Anke Eenkoren

“Rest mij nogmaals te danken voor het leerzame en inspirerende traject. Ik heb dankzij de gesprekken veel nieuwe inzichten gedaan en bemerkt dat er veel nieuwe en mooie kansen voor mij (niet al te ver weg) klaarliggen.
Bedankt voor de mooie woorden!! Zonder u waren de eerste cruciale stappen niet gezet! Nogmaals dank en wellicht komen we elkaar nog een keer tegen.”
5/5

Sadaf

“Ik wil je hartelijk danken voor de gesprekken die we hebben gehad. Wat ik er het meest aan heb overgehouden is dat je me hebt gedwongen om over bepaalde zaken (anders) na te denken. Ik heb er dan ook nieuwe inzichten aan overgehouden. Ik vond je manier van werken enorm fijn en ik denk dat we goed met elkaar overweg kunnen.”

5/5

Stijn van der Windt ​

Mijn coaching sessies met Mariana heb ik als bijzonder prettig ervaren. Haar humor en nuchterheid zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Mariana stelt de juiste vragen waardoor je samen tot de kern komt van wat belangrijk is voor jou. Tijdens het gehele traject van loopbaancoaching heb ik zelf de regie in handen mogen houden. Ik mocht zelf aangeven wat ik graag wou bespreken, behandelen of oefenen. Dit zorgt voor echt maatwerk en voor een hele persoonlijke benadering. 

Elke dag ontvang ik een andere quote in mijn inbox via ‘Dagelijkse gedachte’. Tijdens het schrijven van dit bericht kreeg ik de volgende toepasselijke quote binnen: 

Soms heb je een ander nodig om het beste in jezelf naar boven te halen.” Ik denk dat dit mooi omschrijft wat een loopbaancoach voor je kan betekenen: naar boven halen wat er al in zit en bewustwording van hetgeen wat belangrijk voor je is.

5/5

Silvana​

Open chat